

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
С хлопнати кепенци ще остане „Бухлевата воденица“ на Пети километър
Кариерата му минава през големи хотелски вериги в цял свят, две от които са носители на звезди Michelin
Впечатляващо ниски цени в ресторант в старопрестолния град или просто пиар акция
Това става ясно от определение на СГС
Макар да има ръст и на разходите, сред водещите причини за високите цени са и голямото търсене и пълните заведения
Близо 17 години разследването е в задънена улица
Цвети спечели симпатиите на зрителите със своето непринудено поведение и забавни моменти в кухнята
Призовавам по-големите ресторантьори да ни подкрепят, тук съм сам-самичък пицар, а поръчките за Стефчо валят, провиква се с типичния си темперамент Макс срещу нас, докато вади една след друга пиците от запалената пещ
Нека Бог ни дава живот и здраве, за да видим на есен изобилие по лозята и да се радваме на хубаво вино, пожела градоначалникът